Open-Bloc | Inscripcions 2022

Recinte firal el Sucre - C. Llotja (41.926228, 2.246937) , Vic
938833100
villenpm@vic.cat
Sessió 1: del 04/11/2022 a 06/11/2022

Informació

OPEN ADULT


OPEN INFANTIL

 DIES 5 i 6 de novembre: OPEN BLOC (a partir de 15 anys):

Divendres tarda de 16:00 a 20:00
Dissabte tota la jornada de 10:00 a 16:30
*FINALS: dissabte de 19:00 -20:00 *Només Categoria Absoluta

Reglament (Open Adult):
S'entregarà a cada participant una fitxa que, durant l'Open, ompliran en funció dels blocs que realitzin. Cada bloc tindrà una puntuació segons el nivell. Els escaladors/es podran fer els intents que vulguin amb tots els blocs. I d'altra banda, als blocs de més dificultat, hi haurà un arbitra controlant si es superen o no (aquests blocs tindran una puntuació més alta). Un cop finalitzat l'Open, es donarà aquesta fitxa a l’organització. Seguidament es farà un recompte i, aquells que hagin puntuat més a la categoria Absoluta passaran a les finals. Les categories sub-18 es resoldran amb les classificatòries, no hi haurà finals. 

DIA 6 de novembre: OPEN INFANTIL (categ. sub15 i sub12):

Diumenge de les 11:00 a les 16:00 

Reglament (Open Infantil):
S'entregarà a cada participant una fitxa que, durant l'Open, s'haurà d'anar omplint en funció dels blocs que es superin. D'una banda, hi ha els blocs més senzills, que cada escalador/a podrà provar les vegades que vulgui i després omplir la fitxa segons el resultat. I d'altra banda, als blocs de més dificultat, hi haurà un arbitra controlant si es superen o no. Un cop finalitzat l'Open, es lliurarà aquesta fitxa a l’organització, que farà el recompte i establirà la classificació final (no hi haurà series finals).


PREU INSCRIPCIÓ14€

* Venda d'entrades (via web) fins el 3 de novembre o fins esgotar existències

* NO es vendran entrades a taquilla

Els participants no federats, hauran de contractar amb l'organització una assegurança per l'activitat el mateix dia (4€)

Cada inscripció inclou:
* accés gratuït a la fira del participant + 1 acompanyant
* participació a l'Open 1 o tots 2 dies (Open adult)
* samarreta
* sorteig de material

El dia de l'activitat ÉS OBLIGATORI presentar:
   - DNI i
   - Carnet de Federat *participants federats

 

  • RECORDA: Només et pots inscriure en una categoria!
  • Si no pots venir a la Fira de la Muntanya, l’Organització et retornarà l’import corresponent, sempre i quan sigui per causa justificada i es notifiqui per escrit a fires@vic.cat 24h abans de l’inici de la Fira.


BLOCS i EQUIPADORS:
L'Open bloc consta d'uns 35 blocs aproximadament, classificats en fàcils, normals, difícils i molt difícils, i cadascun amb les respectives puntuacions. 

 

CAMPIONAT UNIVERSITARI (només dissabte):

El dia 5 de novembre també es celebrarà el campionat de Catalunya universitari que seguirà les mateixes normes de l'Open. D'aquesta manera, els universitaris participaran a l'Open i, paral·lelament, al campionat universitari. El campionat universitari no tindrà finals.
*Per participar al campionat universitari és imprescindible apuntar-se a l'open en categoria absoluta de només dissabte al web fins el dijous dia 3 de novembre o fins esgotar existències i apuntar-se al servei d’esports de cada universitat abans del dijous 3 de novembre al matí.

 

L'activitat és a l'exterior, el rocòdrom principal estarà cobert amb una carpa i en cas de pluja moderada es podrà seguir amb l'activitat. Si la precipitació és molt intensa i ens veiem obligats a suspendre l'esdeveniment, no es farà el retorn de l'import abonat

Equipament:

Recinte firal El Sucre