TALLER TEÒRIC-PRÀCTIC SOBRE LA POR

Recinte firal el Sucre - C. Llotja (41.926228, 2.246937) , Vic
938833100
fires@vic.cat
Sessió 1: el 06/11/2022 des de les 10:30 fins a les 13:00

Informació

Gestió de la por a la caiguda en escalada esportiva

 

DIA I HORA: Diumenge 6 de NOVEMBRE a les 11h

LLOC: Recinte Firal el Sucre de Vic

DURADA: 2 hores

 

Gestió de la por a la caiguda en escalada esportiva amb Migue Sancho i Sol Giadorou

Taller teòric-pràctic per dotar el públic d'una visió integral de la por, com es construeix, per què sorgeix, per què hi és...

En aquest taller s'aprendrà a identificar la por com una cosa individual que atén una sèrie de patrons propis. Es farà una dinàmica que inclou la identificació d'aquests patrons, la construcció del problema, un pla d'acció i algunes estratègies pràctiques per començar a frenar-lo.

Realitzarem l’activitat recolzats d’un material en paper que es repartirà als assistents i que aniran emplenant mentre es realitza la dinàmica.

 

Migue Sancho és emprenedor, creador de Rock&Joy, el podcast temàtic d'escalada líder d'audiència en castellà, creador del portal rockandjoy.com, creador de la formació innovadora integral per a escaladors Desata tu Potencial a la Roca. Professor, coach i guia d’escalada. Formació com a TD2 d'escalada, formació privada com a entrenador d'escalada amb Pedro Bergua (diverses) i Eva López. Expert en comunicació digital i emprenedoria digital. En una altra vida enginyer de camins canals i ports amb experiència a Espanya i Austràlia.

Més informació: rockandjoy.com

Podcast: https://rockandjoy.com/spotify

@rockandjoy

 

 

Sol Giadorou és psicòloga esportiva especialitzada en escalada. Té un màster en neuropsicologia, i és diplomada en Clínica cognitivoconductual integrativa. Actualment, viu a Cornudella de Montsant i treballa donant sessions de psicoteràpia de l'esport, entrenament mental/emocional per a escalada i cursos i classes, tant en línia com a presencials en roca i rocòdroms

@psicologa_sol_giadorou


PLACES LIMITADES

Preu | Inscripció individual: 7,00€ (inclou entrada a la Fira)

  • Si no pots venir a la Fira de la Muntanya, l’Organització et retornarà l’import corresponent, sempre i quan sigui per causa justificada i es notifiqui per escrit a fires@vic.cat 24h abans de l’inici de la Fira.

 

Equipament:

Recinte firal El Sucre