Curs Tècnic de Primers Auxilis a la Muntanya 2022

Recinte firal el Sucre - C. Llotja (41.926228, 2.246937) , Vic
938833100
fires@vic.cat
Sessió 1: el 05/11/2022 des de les 10:30 fins a les 13:00

Informació

FIRA MUNTANYA 2022 | Primers Auxilis a la Muntanya

DATA: Dissabte 5 de NOVEMBRE

LLOC: a les 11h en el Recinte Firal el Sucre

DURADA: 2 hores

Curs Tècnic de Primers Auxilis a la Muntanya amb Erola Bisquert

Amb aquest curs de primers auxilis per a muntanyencs es pretén donar a conèixer les nocions bàsiques per tal d'assistir de forma immediata i segura a l’accidentat en els llocs dels fets, repassant l’execució dels primers auxilis, fent una valoració primària i també una secundària, passos previs a l’arribada de l’assistència sanitària. Els assistents també aprendran a avaluar i diagnosticar algunes de les malalties de muntanya més comunes com pot ser la hipotèrmia, el mal d’altura, la síndrome de l’arnès, i realitzaran pràctiques de RCP i d’embenats.

Erola Bisquert és infermera de professió i amant dels esports de muntanya. Actualment està treballant a la UCI de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona i durant aquests ultims anys s’ha format amb el màster d’Atenció Prehospitalària i Hospitalària Urgent i el màster d’Atenció Integral Infermera a la Persona en Estat Crític. Erola ha format part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya i de la Selecció Catalana tan de curses de muntanya com d’esquí de muntanya.

 

Inscripcions ANTICIPADES

NO ES FARAN INSCRIPCIONS PRESENCIALS

Preu | Inscripció individual: 7,00€ (inclou entrada a la Fira)

Especificació pel curs: cal portar roba còmode.

  • Si no pots venir a la Fira de la Muntanya, l’Organització et retornarà l’import corresponent, sempre i quan sigui per causa justificada i es notifiqui per escrit a fires@vic.cat 24h abans de l’inici de la Fira.

 

Col·labora:

 

 

Equipament:

Recinte firal El Sucre